Un palafrugellenc opta al II Premi Cuiner de l’Any que promou el Fòrum Gastronòmic i El Periódico de Catalunya
El cuiner Quim Casellas, de l’establiment Casamar situat a Llafranc, és un dels cinc seleccionats per optar al Premi Cuiner de l’Any que promou el Fòrum Gastronòmic i el Periódico de Catalunya. Tal i com es va fer en la seva primera edició, el 2009, l’objectiu és donar a conèixer i reconèixer la tasca dels cuiners emergents i emprenedors, joves valors i nous empresaris. Cuiners representatius de tot Catalunya els restaurants dels quals ofereixin una excel·lent relació qualitat-preu i que destaquin per la utilització de producte de proximitat, la sensibilitat per les produccions ecològiques, la col·laboració amb petits productors i la difusió d’aquests valors. El premi Cuiner de l’Any pretén donar a conèixer els professionals que compleixin aquests requisits.
Actualment ja es pot participa en l’elecció del Cuiner de l’Any, accedint al web del Fòrum Gastronòmic (www.forumgastronomic.com); tots els participants i entraran a formar part en el sorteig d’una estada d’una nit per a dues persones en règim d’allotjament i esmorzar a qualsevol Parador d’Espanya acollits a la promoció.
Quim Casellas
De llarga tradició familiar, l’establiment Casamar és considerat restaurant de referència al Baix Empordà. Una cuina de bon producte amb fruits de mar i peix de llotja ideal per deixar-se aconsellar. La carta de vins posa a l’aparador un nombre important de propostes de registres del país, i té en un lloc destacat els de cellers de la DO Empordà Costa Brava.