Comentaris   

#4 Jaume Ubach 19-09-2014 15:43
Vaja... No sabia que es feia una neteja de fons a la zona on visc. M'en adono ara al rebre un bolleti del que ja s'ha fet. A veure si el proper any estic mes " a la guait" ... o si els mitjans de comunicacio del ajuntament propagan mes l'informacio de aquesta activitat.
Citar
#3 Aj. Palafrugell 18-09-2014 10:47
Pel que fa al canal de natació, l’Ajuntament s’encarrega de la implantació i senyalització. Sobre la gestió de les boies i ancoratges, l’Ajuntament de Palafrugell efectua de manera regular i de forma pionera a Catalunya, seguiments de l’estat de la posidònia en els camps de fondeig.
Citar
#2 Aj. Palafrugell 18-09-2014 08:46
L'activitat de neteja del fons marí del passat dissabte 13 es va fer simultàniament a les platges del Canadell, Llafranc i Tamariu, i també una neteja en superfície (amb caiac) i una altra neteja efectuada per terra, entre el Dolmen dels Torrents i Llafranc. Els residus recollits es van pesar a mesura que els participants els anaven aportant, i entre les 5 neteges es van recollir 73.5 kg (Neteja submarina Llafranc 13 kg, Tamariu 23 kg, Canadell 19 kg, neteja en caiac Llafranc 11.5 kg, neteja per terra 7 kg).

A la pàgina web de l'Ajuntament es poden consultar les memòries anuals de l'Àrea de Medi Ambient, on s'especifica en cada cas si l'Ajuntament ha sigut col•laborador o organitzador.

Citar
#1 Un que va netejar 16-09-2014 18:16
Doncs que jo sàpiga, i vaig formar part d'aquest equip de voluntaris, la neteja només es va fer a Llafranc. Per altra banda, no sé d'on hauran sortit els 77 kilos de deixalles, perquè no hi havia tanta cosa.
Potser el consistori podria dedicar esforços de veritat a temes com el respecte al carril per nedar, respectar el fons marí cambiant el sistema d'anclatge de boies, etc, i no fent tant d'autobombo amb una activitat que,ja d'entrada, ni va ser idea seva en un principi.
Citar

Butlletí electrònic del IMCP

(entreu les vostres dades i el rebreu setmanalment)