Torna la campanya gastronòmica més emblemàtica de Catalunya, la Garoinada de Palafrugell
Amb l’inici d’any, torna una de les campanyes gastronòmiques més emblemàtiques de Catalunya: La Garoinada, que enguany celebrarà el seu 27è aniversari.
La Garoinada 2018 tindrà lloc del 12 de gener al 25 de març, reduint 5 dies la campanya respecte l’any passat, degut a la proximitat amb Setmana Santa, que enguany arriba d’hora.
En aquesta 27a edició hi participen un total de 9 restaurants del municipi: el Centre Fraternal, La Xicra, Xadó, El Balcó de Calella, El Far, Jani, La Llagosta, Llafranc i Terrassa Terramar.
Els restaurants oferiran un menú que consisteix en un entrant de garoines, un primer plat a triar entre un mar i muntanya o bé un plat alternatiu diferent en cada restaurant, unes postres de crema i cafè. Aquests menús aniran maridats amb vins del celler Espelt. El preu del menú variarà entre 38€ i 45€, depenent de l‘establiment.
A banda, i com ja va sent habitual, s’han dissenyat diferents fórmules molt competitives per venir a passar un cap de setmana de Garoinada a Palafrugell que inclouen el menú i l’allotjament en algun dels prestigiosos hotels del municipi, sortides en vaixell d’època (el Rafael) per conèixer l’entorn i un tiquet de Palafrugell+, un innovador producte que permet visitar els diferents equipaments culturals del municipi amb un sol passi (Fundació Josep Pla, Fundació Vila Casas Can Mario, Museu del Suro i Jardí Botànic del Cap Roig). També s’inclou un val de descompte a Vins i Licors Grau, patrocinador de la campanya.
El cartell d’aquesta edició, com cada any, és obra d’un reconegut artista local. La il•lustradora Bruna Valls ha pres el relleu a l’artista Pere Amilibia, i se suma a la llarga llista de noms tant reconeguts com el de Modest Cuixart, Tano Pissano o Rosa Aguiló, autors del cartell de passades edicions.