“Entaulats”, un reconeixement al voluntariat de les entitats socials municipals que treballen per la infància i l’adolescència
El dissabte 7 de març, a l’espai de La Bòbila, es farà realitat el projecte “Entaulats”, el qual servirà com a reconeixement al voluntariat de les entitats socials municipals que treballen per la infància i l’adolescència del municipi.
Per iniciativa del restaurador Quim Casellas, i amb suport de l’Ajuntament de Palafrugell, s’oferirà un dinar, complimentat amb tallers gastronòmics i altres iniciatives lúdiques. La festa començarà al matí amb diferents propostes participatives al voltant de la gastronomia, oferta als voluntaris socials i als joves que prenen part a la jornada.
Totes les empreses i persones que intervenen en el projecte ho fan de forma desinteressada.
Per a aquests tallers es comptarà amb la col·laboració de Fruites Forpas, Museu de la Confitura de Georgina Regàs, i Joan Durán, de les pastisseries i fleques Durán.
El menú del dinar ha estat creat pel xef Quim Casellas, del Restaurant Casamar de Llafranc, guardonat amb una estrella Michelin. La festa finalitzarà amb l’actuació de Miquelet Pallasso i la participació de l’Espai Jove.
Per dur a terme el projecte es compta també amb la col·laboració de diversos empreses proveïdores: Disfret, L’Àmfora-Picking Pack, Font Comercial Paperera, Càrniques Grassot i col·laboradors en el muntatge tècnic: Òpera lloguers, Sonomax Prosound, Cadires Bosch, Linesha, l’artista Cyril Torres, l’equip humà del Restaurant Casamar i les diferents àrees municipals.
“Entaulats” és un projecte solidari i gastronòmic, en el qual es vol oferir al voluntariat de les entitats socials municipals i els seus usuaris un espai de trobada lluny de la quotidianitat i de les vicissituds del cada dia, un espai on els nois i noies puguin compartir amb els voluntaris que els ajuden, ensenyen o aconsellen, uns tallers i plats gastronòmics, en un ambient de companyia i distensió. Que tots els participants puguin coincidir en un espai lúdic i gaudir d'un ambient propici per al gaudi.