Comença la campanya gastronòmica "Es Niu"
Del 18 d'octubre al 3 de novembre, un total de 9 restaurants de Palafrugell celebren les jornades gastronòmiques "Es Niu", que oferiran la possibilitat de degustar un dels plats més emblemàtics de la cuina local. En aquesta 16ena edició els restaurants que participen a la mostra són els següents: Restaurant La Xicra, Restaurant Xadó i Restaurant Pa i Raïm de Palafrugell; Restaurant el Balcó de Calella (Hotel Sant Roc), de Calella; Restaurant Hotel Casamar, Restaurant Hotel Llafranc, Restaurant Hotel Llevant i Restaurant Hotel El Far de Llafranc i el Restaurant Hotel Tamariu, a Tamariu.
Enguany, el menú de la campanya consta d'uns entrants amb bolets de les Gavarres, "Es Niu", postres amb recuit, vi, aigua i cafè, amb preus que oscil•len entre els 30 i els 40 euros, segons l'establiment.
Un dels objectius d'aquestes jornades, que organitza l'Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell, és fer conèixer aquest plat als que encara no l'han descobert i, a la vegada, fer-lo més accessible als amants de la gastronomia tradicional.
Com l'any passat, amb el menú del Niu, s'ofereix una entrada gratuïta per visitar la Fundació Josep Pla.
La preparació d'aquest plat és molt llarga, és per aquesta raó que, habitualment, no es troba a la majoria de cartes dels restaurants i en tot cas cal encarregar-lo. Per aquest motiu és important remarcar la col•laboració dels restaurants que ofereixen, un any més, la possibilitat de gaudir d'aquest plat excepcional.
Més informació aquí.