2a edició de “Cuina’t i Sala’t” per promocionar la Formació Professional
Avui s’ha celebrat al Teatre Municipal la segona edició de la jornada “Cuina’t i Sala’t”, organitzada per l’Institut Baix Empordà i inclosa dins la setmana de la Formació Professional a Palafrugell. La sessió, que ha comptat amb l’assistència de més de 200 joves, té com a objectiu promocionar la Formació Professional.
Durant l’acte també s’han donat a conèixer les opcions d’èxit que pot aportar formar-se a través de la Formació Professional dins el sector de la restauració, sobretot amb les possibilitats laborals que ofereix un entorn com la Costa Brava. El sector de la restauració cada vegada més s’esforça per millorar la seva qualitat i per aquest motiu cada any demanen persones millor formades per realitzar les diferents tasques. Avui en dia hi ha grans dificultats de trobar suficient gent amb bona formació i es per això que l’Institut Baix Empordà té el compromís de donar resposta a tota aquesta demanda, oferint estudis com el CFGM de Cuina i Gastronomia i Serveis en Restauració o els CFGS de Direcció de Cuina i de Guia, Informació i Assistències Turístiques.
En el transcurs de l’acte s’ha comptat amb testimonis i projeccions de vídeo amb diferents protagonistes que han ajudat a prestigiar els diferents oficis relacionats amb l’hostaleria i donar així una visió global d’aquest sector.