Palafrugell organitza el seminari sobre la dieta mediterrània, com a contribució a l’equilibri de la Salut i la Prevenció de Riscos
La Universitat Lliure de l’Empordà, amb la col•laboració de l’Ajuntament de Palafrugell, realitzarà el proper dissabte un seminari sobre la Dieta Mediterrània amb la participació de diversos experts, el qual tindrà lloc al Centre Municipal d’Educació de les 10h a les 13h.
L’objectiu del seminari passa per explicar els beneficis nutritius i preventius de la Dieta Mediterrània. El potent paper que té la nutrició en la prevenció de les malalties i concretament de la malaltia cardiovascular està sent cada vegada més reconegut en l'àmbit de les Ciències de la Salut. No obstant això, aquest camp, particularment el dels aliments funcionals, està sent objecte d'alta especulació sense evidència científica.
El seminari comptarà amb la participació de María-Isabel Covas, llicenciada en Biologia i en Farmàcia, Doctora en Bioquímica i especialista en Bioquímica Clínica. D’altra banda, el xef de l’Hotel Casamar de Llafranc, amb una estrella Michelin, Quim Casellas, realitzarà la ponència “La Cuina Mediterrània, creativitat i funció social”; mentre tancarà el seminari el director de l’IES Baix Empordà, Joan Borromeo, el qual parlarà de la “Importància de l’ensenyament a la cuina mediterrània”.